Valuta : 

Pagina 2

1.Wat Betaalmethodes heeft www.bramensaar.nl accepteren?
Wij accepteren diverse betaal, creditcard, bankoverschrijving, MoneyGram, Western Union.
Om te betalen met creditcard, dient u uw volledige naam (Zorg ervoor dat de ontvanger de naam van de bestelling is hetzelfde als de naam van de eigenaar van de credit cards) het kaartnummer, de verificatie nummer (CVV, dat is een drie nummer in uw credit card achterkant), de vervaldatum, en uw factuurgegevens.
Let op: Zorg ervoor dat uw factuurgegevens die aan ons komt overeen met het adres waar uw credit card verklaringen zijn ontvangen. Dit adres moet ook op hetzelfde adres, dat uw creditcard bedrijf heeft in ons bestand. Verzenden & retouren
2.Wat is Paypal?
Opgericht in 1998, PayPal, een eBay-bedrijf, maakt ieder individu of bedrijf met een e-mailadres veilig, snel en gemakkelijk verzenden en ontvangen van online betalingen. De service van PayPal is gebaseerd op de bestaande financi? le infrastructuur van bankrekeningen en credit cards en maakt gebruik van s werelds meest geavanceerde's eigen fraudepreventie systemen naar een veilig, wereldwijd, real-time betaling oplossing te creren.
PayPal heeft snel een wereldwijd leider in oplossingen voor online betaling worden gehouden met 40 miljoen leden wereldwijd. Beschikbaar in 38 landen over de hele wereld, kopers en verkopers op eBay, online winkels, online bedrijven, zijn evenals de traditionele offline bedrijven transacties met PayPal.
PayPal heeft bijna 20 awards ontvangen voor de technische kwaliteit van de Internet-industrie en het bedrijfsleven op grote meest recentelijk in 2003 Webby Award voor de beste financi??le site en de in 2003 Webby People's Voice Award voor de beste financi le site.
Gelegen in San Jose, Californi?, PayPal werd overgenomen door eBay Inc in oktober 2002.
3.www.bramensaar.nl is een winkel?
We zijn momenteel alleen een online winkel met kantoor. Geen retail locaties. 4. Mijn Betaling aan www.bramensaar.nl is veilig?
Niet alleen onze website, maar ook de betalingswijze zijn allen met 128 bit SSL (Secure Socket Layer) certificate.so je nooit zorgen te maken over uw creditcard informatie wordt gestolen of verkocht aan andere partij online.
5.www.bramensaar.nl Have A Tevredenheid gegarandeerd?
We hebben een 100% tevredenheidsgarantie.
Als u nog andere vragen , neem dan contact op met onze medewerkers ( Contactinformatie ) en geven wij u een bevredigend antwoord!
* Alle opbrengsten en uitwisseling moet worden in originele nieuwe staat met alle toebehoren in nieuwe staat. We kunnen niet terug te nemen geen versleten of gebruikte producten.
* Extra verzendkosten vergoeding zal worden gevraagd voor uitwisseling.
6.Check My Order History Online
Bestel geschiedenis is een voordeel voor onze geregistreerde gebruikers. Hiermee kunt u maximaal herzien om de laatste negen maanden van bestellingen online, per telefoon of per post. Als u uw bestelling online geschiedenis, moet u een geregistreerde gebruiker.
Voor toegang tot uw orderhistorie, volg dan de onderstaande instructies:
Log in op uw account met behulp van de 'Mijn account' link in de bovenste Center van de pagina.
Vanaf de pagina Mijn account, klik op de "Winkelwagentje " koppelen.
Eerder geplaatste bestellingen zullen worden vermeld, samen met hun huidige status.
Als u de volgorde in detail, klik op de "Verzendmethode" link.
7. Kan ik een bestelling annuleren?
Wanneer een bestelling wordt verzonden naar ons van onze site, zijn wij over het algemeen niet in staat te veranderen of uw bestelling te annuleren. De bestelling wordt automatisch zo snel verwerkt als u op "Bevestig Bestelling '. U kunt contact met ons op als u een wijziging aan te brengen. Echter, als gevolg van het bovenstaande kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling zal worden gewijzigd. Als u wilt wijzigen / uitwisselen of een item terug dat je hebt besteld bij vergissing, retourneer het naar ons zodra u het ontvangt. Als u een item wilt toevoegen aan een recent geplaatste bestelling, neem dan een nieuwe order plaatsen.
Terug